Primarul Dragomir: ”Sincer, aș fi dispus să avem cel mai scump iluminat din lume și Sărbătorile din anii anteriori”

În lipsa târgurilor de Crăciun, a manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie, a colindătorilor și a paradelor tradiționale, Brăila promite să ofere cel mai frumos iluminat de sărbători. Cu atât am rămas. Luminițele care să le aducă zâmbete celor mici și puțină căldură în sufletele adulților care își amintesc cu drag sărbătorile din anii precedenți.

Marți – 1 decembrie, Brăila va îmbrăca haine multicolore de sărbătoare, începând cu ora 16.40, când se vor aprinde instalațiile care acoperă arterele principale din municipiu.

Deși mi-aș fi dorit foarte mult, anul acesta nu putem organiza Festivitățile de 1 Decembrie, Parada Colindătorilor, Târgul de Crăciun, Alaiul lui Moș Crăciun, Artificii si Concert de Revelion, etc.

Avem cel mai ieftin iluminat, cele mai multe luminițe, dar sincer, aș fi dispus să avem cel mai scump iluminat din lume și Sărbătorile din anii anteriori…

Vă garantez că după ce trecem de această perioadă o să ne luăm revanșa și vom organiza iar cele mai Frumoase Sărbători la Brăila!, a declarat primarul Marian Dragomir.

Anul 2020 nu a fost unul pierdut. A fost mai degrabă o lecție, pentru noi toți, din care am învățat să prețuim momentele frumoase, momentele de libertate și momentele de socializare fără de care s-a dovedit că suntem mult mai săraci.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry