Șefa de la piață nu înțelege că lucrează la stat! APT se transformă în principalul angajator al PSD-iștilor!
Declarații halucinante venite astăzi din partea directorului APT, Meluța Drăguț. Șefa de la piață a fost luată la întrebări de consilierii PNL cu privire la procesele pe care societatea le-a pierdut în instanță și în urma cărora prejudiciul se ridică la aproximativ un miliard de lei.
”Aceste persoane au câștigat în instanță procesele cu APT-ul și au fost repuși pe funcție, creând un prejudiciu societății, doamna director, prin măsurile pe care le-a luat. Mai mult decât atât, cel puțin unuia dintre angajați i-au fost recunoscute daunele morale, în valoare de 25.000 lei(…) Cât mai acceptăm ca la piață, un director să facă ceea ce dorește, pentru că aceste abuzuri ne costă pe noi toți”, a atras atenția consilierul liberal Adrian Tabarac.
Răspunsul directorului APT a fost cel puțin halucinant, în contextul în care Meluța Drăguț a declarat că angajații erau membri ai Partidului Național Liberal, iar unul, dintre șoferii care a picat examenul și a fost demis, nu ajungea la pedale.
”Ambele persoane sunt membri PNL, apărate de avocatul domnilor care… tot PNL-ist. Celălalt, despre care spune domnul Tabarac era angajat pe șofer tot de director PNL-ist, având doar B-ul. Ceilalți șoferi au toate gradele. Pe mașina pe care a fost dumnealui , a făcut-o praf, fiind profesionist. Altă mașină eu nu am mai cumpărat, așa că aveam cinci șoferi pe trei mașini. Era firesc, nu să-l dau pe unul afară, ci să fac o testare. În urma testării, dumnealui nu a trecut acest test. Vreau să vă spun că, chiar a intrat pe roșu, nu ajungea la pedale, și ce să vă mai spun(…)”, a declarat Meluța Draguț.
Și pentru că rar se întâmplă ca persoanele care vorbesc anapoda să-și dea seama de ceea ce spun, directorul APT continuă să facă public informații confidențiale ale angajaților, cu privire la creditele pe care le au, la diferite instituții bancare:
”Au invocat în instanță că au foarte multe rate de plătit și că le-aș fi adus eu un prejudiciu, eu – societatea. Dar, vreau să vă precizez că, chiar în perioada în care dumnealor au lucrat și aveau salariu există notificări de la bănci că nu își achitau ratele”.
În final, Drăguț uită că se află la conducerea unei instituții din subordinea Primăriei, și îi compară pe angajații APT cu cei ai unei societăți private. Meluța Drăguț nu poate să facă diferența între o societate privată și una de stat, iar în cazul APT-ului, prejudiciile sunt plătite indirect din banii brăilenilor.
Cu mențiunea că la privat, Meluța Drăguț era concediată după primul proces pierdut, așteptăm ca administrația locală să ia măsurile necesare, astfel încât orice brăilean să poată lucra la această societate, indiferent de culoarea politică, iar banii brăilenilor să nu mai fie pierduți în instanță de un director care și-a dovedit slabele capacități manageriale.