Din seria politicienii spun lucruri trăsnite: Adin Boboc și bocetul de fată mare!

Subprefectul susținut de PNL, Adin Boboc – aflat în cursă pentru primăria Ianca la alegerile din 2024, a reușit să ne uimească astăzi cu un comunicat de presă în care plânge, mai ceva ca o fată mare, că primarul orașului Ianca (PSD) Fănel Chiriță, nu ridică tricolorul la loc de cinste.

Nu am înțeles, domnule Boboc, cam ce ați vrea să facă presa din Brăila în situația asta? Nu jurnaliștii sunt reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, nu noi suntem angajați politic pe un salariu de 90069 lei/an în Prefectura Brăila și nu noi trebuie să vă facem treaba.

În comunicatul de presă Boboc recunoaște că: Conform legii, constatarea contravenţiei şi aplicarea amenzii se fac de către persoane împuternicite de ministrul administraţiei publice, de către prefect sau de împuterniciţii acestuia şi se aplică conducătorului autorităţii sau instituţiei publice, primarului, preşedintelui consiliului judeţean, precum şi persoanei fizice sau juridice vinovate de săvârşirea contravenţiei. Domnule Chiriţă, cu această ocazie, vă reamintesc că respectarea legii nu este opţională! De asemenea, solicit autorităţilor publice să aplice legea la Ianca şi să îl sancţioneze pe primarul Chiriţă pentru încălcarea dispoziţiilor legale în vigoare privind arborarea drapelului României”.

De bun simț ar fi fost ca dumneavoastră, în calitate de subprefect, să puneți în aplicare legea, prin mijloacele pe care le aveți, ca reprezentant al Guvernului, funcție pentru care încasați o grămadă de bani pe lună. Apoi, puteați să vă lăudați că v-ați făcut treaba pentru care sunteți plătit.

Asta cu ”te fac de râs în ziare, pentru că eu nu sunt în stare să-mi fac treaba” nu mai ține astăzi… nici măcar în Ianca.

P.S. Nea Fane, ridică bre steagul că nu ești în Ținutul Secuiesc!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry