Prima ediție a Simpozionului regional „Perspective. Repere psihoeducaționale în activitatea didactică”

În data de 18.05.2023, la CJRAE Brăila a avut loc prima ediție a Simpozionului regional „Perspective. Repere psihoeducaționale în activitatea didactică” cu tema „Metode și tehnici psihopedagogice utilizate în combaterea fenomenului de bullying”.

Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu Consiliul Județean Brăila, Inspectoratul Școlar Județean Brăila, Casa Corpului Didactic Brăila. Evenimentul a fost deschis de director C.J.R.A.E. Brăila, prof. Nazare Cristina, care a prezentat obiectivul general al simpozionului, precum și importanța abordării acestei teme în contextul educațional actual.

În continuare au luat cuvântul inspector școlar general prof. Tudor Elena Luminița, director Casa Corpului Didactic, prof. dr. Anton Cristina Elena, reprezentant I.P.J. Brăila din cadrul Biroului Siguranță Școlară, comisar Țarălungă Florentina care au evidențiat importanța procesului de consiliere în combaterea fenomenului de bullying din mediul școlar.

Toate activitățile desfășurate în unitățile școlare pe această temă s-au bazat pe o bună colaborare între partenerii implicați. Au participat cu lucrări cadre didactice de la nivel preșcolar, primar, gimnazial și liceal din zece județe, atât fizic cât și online.

”Mulțumim pe această cale tuturor partenerilor noștri care ne-au susținut în acest demers educațional, precum și cadrelor didactice care au răspuns pozitiv inițiativei noastre”, a transmis directorul CJRAE Brăila, prof. Nazare Cristina.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry