A omorât o femeie cu mașina și a fugit! Șoferul rămâne în arest la domiciliu!

Procurorul de caz nu a contestat măsura arestului la domiciliu luată de Judecătoria Brăila în cazul șoferului, un gălățean de 35 de ani, care a lovit mortal o femeie și a fugit de la locul accidentului.

Reamintim că, la data de 5 mai 2022, o femeie a fost lovită în plin și lăsată fără suflare pe marginea străzii, șoferul vinovat părăsind locul accidentului. Incidentul s-a petrecut la marginea cartierului Viziru, în zona Yazaki. Șoferul se pare că este în deplinătatea facultăților mintale și a fost conștient de ceea ce a făcut.

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, după care a fost trimis în arest la domiciliu.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul CORTEL IONEL are următoarele obligaţii:

a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

b) să nu comunice cu soţul victimei, numitul P.M, şi cu martorul W. P.. În baza art. 221 alin. (4) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry