Accident mortal provocat de un brăilean în vârstă de 70 de ani!

În această dimineață, în jurul orei 6.45, pe DN1B, la ieșire din Istrița de Jos către Buzău, a avut loc un accident rutier, în care au fost 3 autovehicule implicate. În urma accidentului o persoană a murit, iar alte două sunt grav rănite.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism, condus pe direcția Buzău, către Prahova, de către un șofer din Brăila, în vârstă de 70 de ani și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto buzoian, în vârstă de 58 de ani. În urma impactului, a fost  acroșat și un camion de mare tonaj ce se deplasa către Prahova, condus de un șofer în vârstă de 46 de ani, din Galați.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului buzoian, rănirea unei pasagere în vârstă de 52 de ani din mașina acestuia, respectiv rănirea șoferului din Brăila. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry