Accident pe Râmnicu Sărat! Poliția Brăila vine cu rectificări: femeia accidentată era pasageră pe motocicletă!

În urma unor sesizări venite din partea cititorilor am transmis Biroului de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Brăila faptul că există neconcordanțe între comunicatul transmis de ei și declarațiile martorilor.

Astăzi, Biroul de Presă al IPJ Brăila a venit cu rectificări asupra accidentului de pe Râmnicu Sărat:

Având în vedere evenimentul rutier din data de 24 august a.c. și punctul de vedere transmis, revenim și precizăm următoarele:

În certificatul de înmatriculare al vehiculului implicat în eveniment, este înscrisă denumirea de “motociclu”, ce face parte din terminologia agreată de R.A.R., preluată și utilizată la întocmirea punctului de vedere. Denumirea de motociclu este un sinonim al cuvântului motocicletă.

Dintr-o eroare de scriere s-a transmis că una dintre victimele evenimentului rutier a fost o tânără pasageră în auto.

Revenim și corectăm informația, în sensul că tânăra în vârstă de 22 de ani, din Brăila, victimă a evenimentului rutier, a fost pasageră pe motocicletă”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Reamintim faptul că ieri, 24 august, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua Râmnicu Sărat, ar fi pătruns pe contrasens și a lovit un motociclu, condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Brăila.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi bărbați și a unei femei, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry