Călătorie simbolică la sărbătoarea națională de 10 Mai! Familia Regală a fost întâmpinată, la Brăila, de autoritățile locale!

Anul acesta, Trenul Regal a făcut o călătorie simbolică la sărbătoarea națională de 10 Mai și a oprit la Ploiești, Buzău, Brăila și Galați.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei dorește să mulțumească tuturor comunităților locale pentru efortul pe care oamenii din toate domeniile de activitate l-au făcut în acești ultimi doi ani și jumătate, plini de dificultăți și de îngrijorări.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia, au sărbătorit 10 Mai 2022, deopotrivă Ziua Regală și Ziua Independenței Naționale, alături de locuitorii celor patru județe pe care le-au vizitat.

Pe parcursul călătoriei cu Trenul Regal, Familia Regală a fost alături de voluntari ai Crucii Roșii Române, ai Fundației Regale Margareta a României, precum și alături de elevi olimpici, de veterani Invictus și de persoanele vârstnice și copii beneficiari ai proiectelor umanitare, sociale, educaționale și culturale patronate de Majestatea Sa.

Trenul a ajuns în Brăila la ora 15.30 unde a fost întâmpinat de sute de brăileni și reprezentanții admnistrației locale.

În ziua de 11 mai 2022, Majestatea Sa Margareta, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Sofia vor vizita în municipiul Galați sediul Crucii Roșii Române la ora 11, Centrul de zi pentru copii Sfântul Spiridon la ora 12 și Combinatul siderurgic Liberty Galați la ora 13.