Jandarmii sunt la datorie, în prima zi de an școlar!

Luni, 13 septembrie, la festivitățile de deschidere a noului an școlar, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi alături de elevii și cadrele didactice în 32 de unități de învățământ din municipiu și județ, cu scopul de a preveni faptele ce le-ar putea afecta siguranţa. Pe lângă misiunea de menținere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, reprezentanții Jandarmeriei Brăila vor transmite mesajul ministrului Afacerilor Interne cu ocazia începutului anului școlar 2021 – 2022.

La școală, în siguranță! Acesta este mesajul pe care dorim să-l transmitem profesorilor, elevilor și părinților, prin prezența noastră activă în zona unităților de învățământ brăilene”, a transmis Biroul de Presă al Jandarmeriei Brăila.

Misiunile de prevenire a faptelor antisociale vor continua zilnic în zona unităților de învățământ. Colaborarea dintre jandarmi și directorii unităților școlare aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Brăila va rămâne la fel de strânsă ca până acum, deoarece scopul este comun: siguranța elevilor și a cadrelor didactice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry