Nu au oprit la STOP și au murit pe loc! În urma accidentului un copil de 11 ani, din Brăila, a fost preluat de elicopterul SMURD! Accidentul s-a produs în județul Buzău!

Trafic dirijat pe Dj203i, în localitatea Scutelnici, accident rutier. Din primele date este vorba de o coliziune între 2 autovehicule, 3 persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul dinspre localitatea Scutelnici, către Brădeanu, un șofer în vârstă de 68 de ani, din Prahova, nu a oprit la STOP și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe Dj203i, dinspre Cotorca spre Pogoanele, de către un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din Brăila.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager al șoferului de 33 de ani, un minor de 11 ani, din Brăila, care a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale și decesul a două persoane, șoferul din Prahova și pasagera acestuia, o femeie în vârstă de 64 de ani, din același județ.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry