Nu s-a mulțumit cu bunurile furate din locuință! Se pare că hoțul a vrut să-și șteargă urmele și a dat foc imobilului!

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că la un imobil situat în municipiu ar fi izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompieri.

Polițiștii au stabilit că imobilul este nelocuit, fiind identificat proprietarul în persoana unui bărbat, de 46 de ani, din Brăila.

Din cercetări a reieșit că la data de 16 ianaurie a.c., în jurul orei 02:45, o persoană necunoscută, prin escaladarea gardului, ar fi pătruns în interiorul locuinței și ar fi sustras mai multe bunuri, după care ar fi izbucnit un incendiu. Se pare că individul a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul când părăsea imobilul. La scurt timp locuința a fost cuprinsă de flăcări.

În cauză sunt continuate cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă și furt calificat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry