Poliția Locală a sancționat 25 de brăileni! Cei mai mulți au fost surprinși în timp ce aruncau deșeuri pe domeniul public!

În perioada 01.09.2023 – 06.09.2023, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale unui număr de 25 de persoane surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială:

  • 10 persoane au fost surprinse în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public – pe Aleea Margaretelor, pe Șoseaua Buzăului, pe str. Celulozei, pe str. Odessa, str. Rahovei, str. Cezar Petrescu sau pe str. Inului și au fost sancționate contravențional cu suma totală de 10.000 lei.
  • 5 persoane au fost surprinse consumând alcool pe str. Celulozei, în Grădina Publică și în Parcul Monument, în locuri neamenajate în acest sens, și au fost sancționate contravențional cu suma totală de 700 lei.
  • 7 persoane surprinse consumând semințe de floarea soarelui și aruncând cojile pe domeniul public au fost sancționate contravențional cu suma de 1.000 lei, fiecare.
  • 2 persoane surprinse fumând în părculețele de joacă pentru copii din municipiu au fost sancționate contravențional cu suma totală de 300 lei.
  • 1 bărbat care profera injurii și tulbura liniștea publică în Parcul Monument a fost sancționat contravențional cu suma de 500 lei.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry