VIDEO: Reglare de conturi în Brăila! Atacatorii au folosit săbii, pietre și scânduri! Două autoturisme făcute praf!

Scenariu de groază în această seară pe Calea Galați, în municipiul Brăila. La fața locului, două autoturisme abandonate, făcute praf. Pe jos, pietre, scânduri, câteva teci alte unor săbii, iar într-una dintre mașini tocul unui pistol. Nimeni însă care să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat.

Momentele au fost de groază. O spun cele peste 40 de apeluri la 112 venite de la locuitorii din zonă sau de la participanții la trafic, care au trecut prin ploaia de pietre.

Sursele noastre spun că protagoniștii războiului din această seară se cunoșteau și petrecuseră la un club din Brăila, înainte ca distracția să degenereze în acte de violență. După ce s-au fugărit pe străzile din municipiu, pe Calea Galați, la intersecția cu Walter Mărăcineanu, indivizii s-au dezlănțuit.

Pietrele aruncate din ambele părți se puteau zări pe distanțe de zeci de metri. Nimeni nu știe de unde sunt aceste pietre iar cea mai probabilă explicație este că se aflau într-unul dintre autoturisme.

Tot pe jos s-au găsit teci de la presupuse săbii cu care atacatorii s-au năpustit asupra autoturismelor. Interesant este faptul că la fața locului nu au fost găsite urme de sânge sau persoane vătămate. Explicația probabilă, care va fi stabilită ulterior de procurori, este că în altercație au fost implicate mai multe persoane și mai multe autoturisme, care au fugit apoi de la fața locului.

În această seară, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Calea Galați din municipiu ar avea loc un conflict. Polițiștii au identificat și depistat trei dintre persoanele implicate, acestea fiind conduse la sediul poliției. În acest moment se desfășoară activități pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” – a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Trebuie menționat faptul că de aproape un an, Inspectoratul Județean de Poliție Brăila are conducere interimară.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry