Chifteluțe din carne de pui cu ciuperci și cașcaval. Surprinde-ți oaspeții cu rețeta dezvăluită de bucătarii francezi!

Dacă vrei să gătești niște chiftele din carne de pui, cu care își vei surprinde oaspeții, atunci aceasta este rețeta perfectă. 

Ingrediente:

  • carne tocată de pui – 400 grame,
  • pâine – 2 felii,
  • lapte cald – 50 grame,
  • ceapă (mică) – 1 bucată,
  • un ou,
  • sare și condimente după gust.

Ingredientele de care ai nevoie pentru umplutură:

  • roșii – 100 grame,
  • ciuperci – 100 grame,
  • ceapă – 100 grame,
  • cașcaval tare – 50 grame.

Mod de preparare:

Înmuiați pâinea în lapte 5 minute, apoi trebuie să o stoarceți bine. Ceapa trebuie tocată fin sau dată prin răzătoare.

Într-un bol, amestecați carnea tocată, pâinea stoarsă, ceapa tocată fin și un ou. Sărați, adăugați condimentele preferate și amestecați bine. Apoi formați chiftelele.

Chiftelele se așează într-o formă de copt, tapetată cu hârtie de pergament. Faceți mici adâncituri în centrul fiecărei chiftele și puneți câte o lingură de umplutură, făcută din felii de roșii, ceapă și ciuperci. Chiftelele se presară apoi cu cașcaval ras.

Nu vă mai rămâne decât să coaceți chiftelele la o temperatură de 180 de grade, timp de 20 de minute. Poftă bună!

Această rețetă o găsiți și pe DC News!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry