Clătite de post cu apă minerală. Ies pufoase și aromate după această rețetă

Dacă ții post în această perioadă, rețeta de clătite pe care ți-o prezentăm astăzi se va numără printre deserturile tale preferate.

Ingrediente:

– 250 g făină;
– 200 ml apă minerală;
– 3 linguri ulei;
– un plic zahăr vanilat;
– un praf sare;
– o lingură zahăr;
– ulei pentru prăjit;
– gem, după gust.

Cum se prepară clătitele de post:

Într-un castron se pun făina, sarea, zahărul, zahărul vanilat şi se amestecă. Se toarnă uleiul, se amestecă şi apoi se toarnă apă minerală în timp ce se amestecă. Trebuie să se obţină un aluat potrivit de gros care să curgă. Se lasă la frigider 30 de minute. Se unge tigaia cu ulei, se coc toate clătitele şi apoi se umplu cu gem.

Această rețetă o gasiți și pe DC News.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry