Pui crocant și auriu, făcut la cuptor. Secretul gospodinelor cu experiență a fost dezvăluit!

Este o provocare să pregătești mereu o cină delicioasă pentru întreaga familie: unii vor carne, iar alții aleg pastele sau peștele. În plus, nici metodele de preparare a bucatelor nu satisfac întotdeauna toate gusturile.

Unul dintre  alimentele preferate atât de adulți, cât și de copii este carnea de pui. În plus, o putem prepara în diferite variante cu adevărat delicioase.

Nici nu ai nevoie de mai mult timp pentru a prepara carnea de pui, care se face mult mai repede decât alte feluri de carne. În plus, aveți nevoie de puține ingrediente, pentru o aromă delicată a cărnii de pui.

Ingrediente:

  • 380 de grame de piept de pui feliat;
  • 3 linguri de muștar;
  • 200 grame de pesmet;
  • ulei de măsline după gust;
  • sare și piper după gust.

Puiul va fi crocant la exterior dar și moale la interior, dacă vom folosim două ingrediente foarte simple. Vorbim despre pesmet și muștar, o combinație câștigătoare pentru a face puiul la fel de bun ca la restaurant, conform DC News.

Mod de preparare:

În primul rând, trebuie să preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Acoperiți o tavă cu hârtie de copt și ungeți-o cu puțin ulei. Așezați feliile de piept de pui pe tavă și acoperiți-le cu muștar pe pe toată suprafața lor.

Adăugați pesmetul, apăsând ușor ca să adere de muștar și carne.  Se condimentează cu sare, piper. Deasupra fiecărei bucăți de piept de pui se pun câteva picături de ulei de măsline.

Tava cu pieptul de pui se dă în cuptorul preîncălzit și se coace aproximativ 30 de minute. Un timp de gătire mai scurt sau puțin mai lung poate depinde de grosimea feliilor. Treceți cuptorul în modul ventilator în ultimele 5 minute de gătit.

Acest mic truc va rumeni pesmetul și va face puiul cu adevărat delicios. Serviți acest deliciu alături de o salată, plină de vitamine.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry