Tăiței cu varză. Rețetă de post delicioasă!

Dacă ții Postul Paștelui, această rețetă de tăiței cu varză te va cuceri. O vei repeta! Iată cum se prepară!

Ingrediente:

  • 1 varză mică (aprox 1 kg);
  • 200 gr tăiţei laţi;
  • 1 ceapă;
  • 5 linguri ulei;
  • Piper (după gust);
  • Sare (după gust).

Cum se prepară;

Varza se taie fideluță şi se frământă un minut cu o linguriţă rasă de sare. Se lasă 5 minute să se înmoaie. În timpul acesta, tocaţi ceapa mărunt şi căliţi-o în uleiul încins. Folosiţi o tigaie mai mare.

Puneţi tăiţeii la fiert în multă apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Adăugaţi varza peste ceapă şi căliţi-o puţin peste 10 minute, la foc mediu, amestecând des să nu se ardă. Spre sfârşit, daţi focul la mic. Când e aproape gata, condimentaţi-o cu piper. Adăugaţi tăiţeii scurşi de apă şi amestecaţi bine.

Această rețetă o găsiți și pe DC News.

Poftă bună!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry