Dacă ții Postul Paștelui, această rețetă de tăiței cu varză te va cuceri. O vei repeta! Iată cum se prepară!
Ingrediente:
- 1 varză mică (aprox 1 kg);
- 200 gr tăiţei laţi;
- 1 ceapă;
- 5 linguri ulei;
- Piper (după gust);
- Sare (după gust).
Cum se prepară;
Varza se taie fideluță şi se frământă un minut cu o linguriţă rasă de sare. Se lasă 5 minute să se înmoaie. În timpul acesta, tocaţi ceapa mărunt şi căliţi-o în uleiul încins. Folosiţi o tigaie mai mare.
Puneţi tăiţeii la fiert în multă apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Adăugaţi varza peste ceapă şi căliţi-o puţin peste 10 minute, la foc mediu, amestecând des să nu se ardă. Spre sfârşit, daţi focul la mic. Când e aproape gata, condimentaţi-o cu piper. Adăugaţi tăiţeii scurşi de apă şi amestecaţi bine.
Această rețetă o găsiți și pe DC News.