Carambol pe A1 în apropiere de Nădlac! Traficul va fi reluat în jurul orelor 15:00

Duminică, 09.01.2022, pe A1 la km 582, calea 1, în apropiere de Nădlac, mai multe autoturisme s-au tamponat, rezultatul fiind un carambol pe rețeaua rutieră.

Cauza este eroarea umană în condițiile unui carosabil umed peste care s-a acționat cu sare, ceața și vizibilitatea fiind extrem de reduse, respectiv sub 100 m.

În prezent, circulația este închisă, iar traficul este deviat pe DN7G – Nădlac 1. Se estimează reluarea circulației normale, în jurul orelor 15:00.

”Atragem atenția și reamintim că în această perioadă, pe rețeaua rutieră apare frecvent fenomenul de ceață ce reduce semnificativ vizibilitatea. Astfel, facem apel la conducătorii auto ca în aceste condiții să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile instituite pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul”, a transmis CNAIR.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry