Blaturi cu PSD! Liberalul Dănuț Lungu denunță listele de consilieri de la alegerile locale!

Întrebat de situația în care a ajuns PNL Brăila, după alegerile de anul trecut, când organizația a pierdut mai multe primării din județ, un loc de parlamentar, iar rezultat alegerilor locale nu a fost deloc favorabil pentru liberali, consilierul județean Dănuț Lungu a făcut o serie de precizări.

Am avut candidați foarte slabi. Candidații care au fost prezenți, pe care i-am susținut necondiționat și-au făcut jocurile în așa fel încât ei să ajungă candidați, iar ceilalți colegi, printre care mă pot număra și eu, care eram cât de cât mai vizibili, nu am fost băgați în seamă. Ba chiar unii dintre colegii mei, aici am eu o supărare, colegii mei care au fost foarte vizibili, în lupta asta cu PSD-ul, au fost dați la o parte, a spus cu regret consilierul județean Dănuț Lungu.

Liberalul a atras atenția că listele de consilieri s-au făcut cu puțin timp înainte de a fi depuse iar criteriile de selecție a candidaților au fost unele ”blaturi cu PSD”.

Au făcut listele cu consilieri locali și județeni cu zece ore înainte de termenul până la care se puteau depune, fără nicio discuție la nivel de Biroul Politic Județean, fără nicio analiză clară a activității fiecărui consilier, sau candidat la una dintre funcții, a declarat Lungu.

Reamintim că la Consiliul Județean lista PNL a cuprins următorii candidați: MARIAN CĂPĂȚÎNĂ; ALEXANDRU DĂNĂILĂ-ZAHARIA; FLORIN-EUGEN CÎRLIGEA; CRISTIAN-FLORINEL PRICOP; ALEXANDRU POPA; VASILE CORTEZ; ANA-MARIA NECOARĂ; VASILE-CONSTANTIN VARGA; DANIELA-ANDREIA PASCALE; STĂVĂREL DOROBANȚU; DĂNUȚ LUNGU; ALEXANDRU BUCĂLĂU; TITI-STĂNEL BRĂILEANU; TITI BADIU; ALEXANDRU-VLĂDUȚ BAȘNO

La Consiliul Local, primii 15 liberali pe listă au fost: CĂTĂLIN BOBOC; CĂTĂLIN CANCIU; ADRIAN TABARAC; LAURENȚIU COMAN; ION-SORIN IONIȚĂ; FLORIN IONIȚĂ; IONEL ENUȚĂ; SORIN GĂLBINAȘ; MIHAI-VIOREL PASCALE; ALEXANDRU DROGEANU; IONEL ALEXANDRU; MARIAN NEGULEASĂ; PETRICĂ-COSTEL POPA; CONSTANTIN SÎRBU; DUMITRU BARBU.

În ceea ce privește campania internă pentru alegerea președintelui Organizației Județene a PNL Brăila, Dănuț Lungu și-a arătat susținerea pentru deputatul Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry