BRAILA TURISTICA – proiectul de AUR propus de Florin Cîrligea: ”Degeaba vin vapoarele de croazieră, dacă turiștii nu au ce face când acostează!”

Candidat la Primăria municipiului Brăila, Florin Cîrligea, a atenționat faptul că orașul nu își va mai reveni, dacă tinerii nu sunt convinși să rămână aici să dezvolte oportunitățile pe care orașul nostru le oferă.

Pe parte turistică, în calitate de prosper om de afaceri, Florin Cîrligea spune că Brăila oferă foarte multe posibilități investitorilor, iar treaba administrației locale este să acorde facilitățile necesare pentru a crea un profit confortabil din turism.

”Avem posibilitatea de dezvoltare turistică a Brăilei. Este la îndemâna noastră. Nu necesită cine știe ce filosofie. Trebuie doar amenajarea acelei dane turistice, marina despre care v-am povestit și reabilitarea Centrului Istoric. Pentru că dacă se opresc turiștii aici, trebuie să ai unde să îi duci.

De exemplu, cel mai ușor este de mers în rezervația de la Fundu Mare, care seamănă cu Delta. Este foarte aproape. Cum o grămadă de turiști merg în Deltă, foarte mulți dintre cei care opresc aici pentru a vizita orașul, ar putea merge foarte bine de jur-împrejur pentru a vedea această Deltă a Brăilei.

”Brăila turistică”, ăsta-i proiectul salvator! Noi avem în oraș clădiri cum puține sunt în țară. Avem și arhitectură italiană, și grecească, și barocă. Avem fel de fel de clădiri. Pentru că Brăila a fost un oraș cosmopolit și până la 1911 bursa cerealelor era aici”, a declarat președintele AUR Brăila, Florin Cîrligea.

Aproape de finalul campaniei electorale, putem spune că Partidul AUR Brăila a venit în fața electoratului cu proiecte ambițioase, dar realizabile, evitând pe cât posibil circul politic generat de alte formațiuni politice și promovat cu înverșunare de ”specialiști” în comunicare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry