Brăilenii s-au întâlnit sâmbătă cu reprezentanții ProRomânia!

Brăilenii s-au întâlnit sâmbătă cu reprezentanții ProRomânia!

 

 

Campania pentru susținerea candidatului independent Mircea Diaconu, la președinția României, se datorează, în Brăila, implicării membrilor ProRomânia. Aceștia au luat cu asalt în weekend mai multe zone din municipiu și le-au vorbit brăilenilor despre proiectul ”Mircea Diaconu, un om ca tine!”.

Suntem din nou pe teren și vorbim cu brăilenii din Lacul Dulce și Piața Mare. Am un sentiment foarte bun în legătură cu această campanie și cu ceea ce vom reuși cu proiectul nostru politic. Oamenii vor întradevăr un președinte care să reprezinte România, vor un presedinte care să le reprezinte interesele, vor un presedinte OM! Vă mulțumesc tuturor celor care veniți lângă noi”, a declarat Laurențiu Coman, coordonator ProRomânia, în municipiul Brăila.

Pe 25 august, în fața Ateneului Român, Mircea Diaconu și-a anunțat candidatura independentă la alegerile prezidențiale 2019.

După ieşirea ALDE de la guvernare şi retragerea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, s-a format o alianță electorală ALDE-Pro România în vederea susținerii candidaturii independente a lui Mircea Diaconu. Alianța dintre ALDE și Pro România se intitulează – „Un Om”.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry