”Cadoul” din cutia poștală! Alături de pensie, brăilenii au primit și un pliant marca PNL! Budăi a dat de pământ cu liberalii!

”O viață de muncă merită RESPECT, iar românii trebuie să aibă un trai decent la pensie” – este mesajul pe care brăilenii l-au primit în cutiile poștale, înainte de sărbători.

PNL nu doar că se laudă cu mărirea pensiilor, dar le și atrage atenția brăilenilor asupra faptului că AUR și USR s-au opus acestor măsuri legislative.

Pentru corecta informare a cetățenilor, PSD a precizat faptul că în anul 2021, cu PNL și USR la guvernare, punctul de pensie „a crescut” cu ZERO la sută.

În realitate, majorarea la 1.586 de lei, care în fluturașul PNL apare în dreptul anului 2021, a avut loc în ianuarie 2022, când ministrul Muncii era un reprezentant al PSD, iar cea menționată pentru anul 2022 s-a acordat în 2023.


Marius Budăi, fostul ministru PSD al Muncii, solicită retragerea pliantelor, iar PNL să ceară scuze populației: ”Liderii PNL să spună cine i-a păcălit și le-a luat banii pe un pliant greșit! Altfel înseamnă că au mințit pensionarii români cu intenție”.

Fostul ministru al Muncii, a cerut conducerii Companiei Naționale Poșta Română (CNPR), condusă de un liberal, prin intermediul căreia au fost distribuite pliantele în cauză, să facă publică valoarea contractului încheiat cu PNL, ”precum și numărul de pliante mincinoase care a fost distribuit populației, pe fiecare județ și municipiu reședință de județ în parte”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry