Căprariu mai are voie să intre în sediul PNL? Cât de netot să fii să ataci primarul partidului care te susține acum?

Declarații cel puțin halucinante au apărut în presă după ultima conferință a liberalilor, la care a participat și Lucian Căprariu, candidatul susținut de PNL în această cursă electorală.

Într-un moment de slăbiciune, Căprariu și-a dat drumu la vorbă și a scos porumbelul:

”Daca lumea vine la vot, s-a terminat cu acestia care de 30 de ani conduc Braila. Sa fie clar… Si in perioada mandatului lui Cibu… Si, aici, am ce sa-i reprosez: nu a schimbat structura si «deep state»-ul PSD… si de-asta suntem aici! Da? Asa! Domnul Cibu a avut si are (sic!) proiecte ce au fost continuate, cum e Dorobantiul sau Piscul unde am fost noi acum, parca e o pedeapsa pentru oamenii aceia de acolo”, declarație publicată de debrăila.ro.

Mă întreb, oare Boboc cu Dănăilă nu au simțit nevoia să-l dea afară din sediul partidului, în acele momente, pe Căprariu? Chiar atât de mult s-a atenuat spiritul liberal încât acești doi mari lideri să accepte ca un neica nimeni să-l tragă la răspundere pe singurul primar pe care PNL l-a dat după 89 în Brăila?

Pot să înțeleg candidatura lui Boboc, pentru că a fost un tânăr școlit în sânul liberalilor, a avut ceva funcții publice și politice, iar dacă sondajele lor l-au validat, cu atât mai mult merită să intre în cursă.

Nu pot să înțeleg atitudinea lui Căprariu, candidatura și succesul lui fiind garantate exclusiv de voturile liberalilor, și nici atitudinea liderilor PNL care acceptă deja să fie călcați de Brăila Nouă.

Este incredibil ce se întâmplă în PNL Brăila și tare mi-e teamă că după aceste alegeri nimeni nu va mai reuși să aducă organizația la linia de plutire.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry