Cătălin Boboc și-a dat demisia din PNL! Liberalul spune că va face toate demersurile pentru a-și demonstra nevinovăția!

În presa locală au apărut informații cu privire la faptul că Poliția ar fi deschis dosar de cercetare penală pe numele proprietarului unui imobil de pe strada Dianei, unde se pare că ar fi fost identificat un branșament ilegal.

Pe surse, informația a fost că acest incident s-ar fi înregistrat la un imobil aflat în proprietatea lui Cătălin Boboc.

Liberalul a postat astăzi un aviz tehnic care demonstrează însă că avea aprobare pentru racordarea la rețeaua electrică a locuinței din strada Dianei.

”Vreau să fac o precizare cu privire la presupuse acuzații care mi se aduc astăzi, în presă, cel mai probabil pe seama unei rivalități politice. Acuzațiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!

Menționez că la imobilul de pe strada menționată, la care locuiește mama mea, am documente care pot dovedi asta și pe care le și atașez. Mai exact, iată avizul tehnic de racordare la rețeaua de energie electrică!”, a declarat Cătălin Boboc.

Câteva ore mai târziu, Boboc și-a anunțat pe Facebook demisia din PNL. Liberalul spune că va face toate demersurile pentru a-și demonstra nevinovăția:

”Pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită, și pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcția de membru al Partidului Național Liberal. Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzațiile care mi-au fost aduse.

Varianta autosuspendării nu există într-un astfel de caz,  prin urmare demisia este singura soluție, până la clarificarea situației. Voi reveni cu toate explicațiile și documentele necesare după ce voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăția.

Am fost și sunt un om de partid, le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru colaborare, din 2003 și până acum. Îi asigur de buna mea credință și cred că ne vom reauzi!”

Cătălin Boboc a fost președinte al Organizației Județene a PNL Brăila, senator și prefect al județului Brăila. Până la finalul lunii august 2022 a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry