Chiriac a dezvăluit planurile coaliției de guvernare: cresc prețurile la utilități cu 25%!

Președintele Consiliului Județean atrage atenția asupra măsurilor de austeritate pregătite de coaliția de guvernare. Chiriac spune că vor crește prețurile la utilități cu 25%, iar veniturile vor scădea.

Brăilenii trebuie să cunoască că am lucrat doar pentru ei, că au fost mințiți și vor fi mințiți în continuare. Că de acum va veni austeritatea și știu foarte bine că se anunță și și-au anunțat foarte clar intențiile de a mări utilitățile cu 25%, prețul gazelor va exploda, prețul la energie electrică la exploda, iar veniturile vor scădea. Asta înseamnă creșterea economică a Guvernului Cîțu, a conducerii PNL. Nu au decât un singur scop: lupta pentru putere, care se va da în septembrie. Mai nou au aprobat o hotărâre prin care vor fi alegeri în localitățile în care nu mai sunt primari. Vă spun cu durere, chiar și de la dânșii, chiar și de la noi, 17 dintre ei au decedat, unii de covid. Ei încearcă să se suie pe suferința unor familii, unor localități, pentru a câștiga notorietate”, a spus președintele Consiliului Județean Brăila.

Iulian Chiriac a reamintit faptul că în timpul guvernărilor PSD, prin PNDL-uri, toate UAT-urile din județul Brăila au beneficiat de fonduri pentru dezvoltare, indiferent de culoarea politică.

Eu le-aș propune să guverneze țara și să nu o mai împartă în două Românii. Ce au brăilenii, ce au clujenii, de ce noi nu, și suntem pregătiți pentru a ne dezvolta așa cum trebuie?

Întotdeauna, Partidul Social Democrat a fost pentru unitate, pentru dezvoltare unitară. Vă aduc aminte că județul Brăila, pe guvernare PSD a avut 99 de proiecte din partea tuturor UAT-urilor din județ, cu o valoare de 6500 de miliarde. Proiectele sunt finalizate aproape 90%” a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry