Cine este candidatul PNL în comuna Traian? Tatiana Jipa – Gârbă a fost condamnată în 2004! Fără penali în funcții publice!

În 2004, Tatiana Jipa(fostă Gârbă), candidatul PNL la funcția de primar al comunei Traian a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune în formă continuată și fals în înscrisuri, sub semnătură privată, în dauna părții vătămate Consiliul Local Traian.

Judecătoria a dispus contopirea pedepselor, inculpata urmând să execute pedeapsa cea mai grea – 1 an și 6 luni de închisoare, cu un spor de pedeapsă de 6 luni. Practic, Tatiana Jipa(fostă Gârbă) a fost condamnată la 2 ani de închisoare.

Practic, este vorba de două chitanțe fictive pe care Judecătoria le-a anulat și 6 devize cu mențiuni false.

Tatiana Jipa(fostă Gârbă) a fost obligată la plata sumei de 13.988.000 lei cu titlul de despăgubiri civile plus 3.000.000 lei cheltuieli judiciare.

Menționăm faptul că Tatiana Jipa a fost susținută în această campanie electorală personal de către deputatul Antoneta Ioniță, soția consilierului local care s-a retras de pe listele PNL după ce a avut un limbaj vulgar pe rețelele de socializare.

Da am semnat cu viză de control financiar preventiv 2 chitanțe privind achiziționarea de  cloramină în anul 2000 sau nu mai știu cu exactitate – acum 20 de ani pentru suma de aproximativ 800 lei, chitanțe care niciodată nu am știut că acestea sunt false. Chitanțele au fost aduse de către primarul de atunci Salceanu Traian. În acel an au fost alegeri locale, iar pentru a fi eliminat din cursa electorala de către Abaseaca Nicușor pentru că și dânsul candida, a reușit fabricarea dosarului penal unde m-a tras și pe mine. Am cazierul foarte curat pentru că nu eu am fost vinovată de acele întâmplări și am fost nevoită să semnez deoarece eram subordonată primarului, iar pentru păstrarea locului de muncă am procedat să semnez acele documente”, a declarat Tatiana Jipa, contactată telefonic de Jurnalul de Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry