Declarație halucinantă a lui George Simion de la tribuna Camerei Deputaților: ”Popor român refuzați să mai plătiți biruri și taxe! Banii voștri or să ajungă să fie furați”

O declarație șocantă a venit astăzi chiar din Parlamentul României, unde Gerorge Simion, de la tribuna Camerei Deputaților, i-a îndemnat pe români să nu mai plătească biruri și taxe pentru că oricum ajung să fie furate.

Declarația a fost făcută în cadrul votului pentru învestitura Guvernului Cîțu.

Astăzi am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe oră. Îi mulțumim domnului Cîțu pentru acest lucru(…) De ce toată graba asta, în ciuda regulamentului Camerei Deputaților, a trebuit votat pe repede – nainte acest Guvern, ca toate comisiile să aibă mașini, secretare, funcții, salarii, din banii voștri, popor român! Miza cea mare este bugetul pe care și l-au împărțit și l-au negociat până în ultima secundă. Banii voștri, ai fiecăruia dintre voi. Așa că popor român, refuzați să mai plătiți biruri, refuzați pe cât posibil să mai plătiți taxe. Luați legătura cu țăranii români și cumpărați direct de la ei. Oricum ne vor îndatora cât de mult pot ei”, a declarat George Simion.

Deputatul AUR, în loc să profite de poziția pe care o deține, la momentul actual, pentru a crea cadrul legal astfel încât micii producători să-și poată comercializa cu ușurință produsele, îi îndeamnă pe români la evaziune fiscală și la nerespectarea legilor în vigoare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry