Deputatul Ciubuc: ”Canalele de irigare sunt astupate de gunoi comunal cu acordul tacit al Primarului PNL Stan Malinche”

Plenul Camerei Deputaţilor a dezbătut luni moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Mediului, Tanczos Barna.

Tanczos Barna este acuzat pentru tăierile ilegale de păduri, pentru distrugerile provocate mediului, pentru incapacitatea statului de a profita de pe urma oportunităţilor oferite de economia verde şi pentru „dispreţul arogant” cu care este tratată societatea civilă atunci când atrage atenţia asupra problemelor.

Potrivit semnatarilor moţiunii, ministrului Mediului ar trebui să plece „nu numai” de la Guvern, ci şi din orice funcţie politică mai deţine.

”Astăzi, am votat pentru demiterea Ministrului Mediului (UDMR) la Moțiunea simplă dezbătută în camera Deputaților.

În Comuna Gropeni, județul Brăila sute de metri de canale de irigare sunt astupate de gunoi comunal cu acordul tacit al Primarului PNL Stan Malinche, iar garda de mediu din Brăila tace căci șeful de mediu din Brăila e numit politic.

România este groapa de gunoi a Europei, sute de tone de deșeuri sunt aduse de șmecheri prin portul Constanța și depozitate în pământ românesc, iar Ministrul Mediului Tanzos Barna de la UDMR, este principalul responsabil, în complicitate cu monstruoasa coaliție PSD+PNL. Să știți asta stimați români!”, a transmis deputatul Ciprian Ciubuc, pe pagina de Facebook.

PSD, PNL şi UDMR au votat împotriva moţiunii depuse de USR împotriva ministrului UDMR al Mediului, Tanczos Barna.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry