Florin Cîrligea este noul președinte al Oamenilor de afaceri din AUR Brăila! Despre plecarea sa din PNL: ”Au uitat de electoratul lor și vor să-l desființeze”

Fost consilier județean, ales pe listele Partidului Național Liberal, Florin Cîrligea le-a spus adio liberalilor și a trecut în barca AUR primind și funcția de președinte al Oamenilor de afaceri. Acesta a fost prezentat astăzi jurnaliștilor din Brăila, ca fiind ”omul potrivit, la locul potrivit”.

La eveniment au fost prezenți George Turiac, coordonatorul filialei Brăila a AUR, Mariana Dobre, vicepreședinte al filialei AUR Brăila, Andrei Hangan, senator AUR, Ramona Ioana Bruynseels și Mugur Mihăescu.

Întrebat de ce a plecat din PNL, Florin Cîrligea a spus că liberalii și-au uitat electoratul.

“Ultimele evoluții, de fapt involuții ale PNL-ului care atât la nivel central cât și local au uitat de electoratul lor și vor să-l desființeze. Mă refer la electoratul de dreapta. Nu este posibil ca 80% din această reformă fiscală, cum îi spun ei, numai reformă nu este! Să fie suportată de mediul privat de afaceri, indiferent că sunt multinaționale sau IMM-uri sau simple firme”, a declarat Florin Cîrligea.

a declarat Florin Cîrligea.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry