Florin Cîrligea: ”PNL-ului lui Popa îi este frică de AUR ca dracului de tămâie!” | Președintele AUR îl face praf pe deputatul de la Cireșu!

  • Ultimele sondaje, la Brăila, confirmă faptul că Partidul AUR este peste PNL, la alegerile locale

Pe final de campanie electorală, președintele AUR Brăila, Florin Cîrligea, a atras atenția asupra faptului că deputatul Alexandru Popa, care candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, a rămas cu niște datorii față de brăileni, cu privite la trecutul său ”dubios”.

Președintele PNL Brăila nu i-a lămurit nici până astăzi pe brăileni dacă a fost sau nu inculpat și de ce presa vremii îl numea ”șmecherul Făureiului”.

”Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, e un golan, nu un politician, nu un candidat! Acesta este adevărul pe care îl știu toți brăilenii! AUR e singura alternativă la Partidul Comasat PSD-PNL!

Popa e un individ cu un trecut dubios, pe care nu l-a lămurit niciodată, un individ care a ajuns în politică doar contra-cost. Băiețașul ăsta nici nu știe să citească fără să urmărească literele cu degetul, la fel cum nu poate vorbi dacă nu are o foaie în față. În tot acest timp, Popa se laudă că urmează să își susțină examenul de doctorat. Asta înseamnă să îți bați joc de alegători!”, a transmis președintele AUR, Florin Cîrligea.

Fost liberal, Florin Cîrligea a părăsit PNL-ul lui Popa după infuzia de psd-iști generată de deputatul de la Cireșu. Președintele AUR spune că este o rușine faptul că Alexandru Popa conduce astăzi PNL Brăila.

”E o rușine faptul că acest individ conduce PNL Brăila!

Brăilenii nu se lasă păcăliți de poleială, deși Alexandru Popa încearcă să își spele imaginea chiar și filmându-se alături de fosta sa învățătoare din clasa a IV-a.

Brăilenii mai știu că acest mare luptător anti-PSD a umplut PNL de membri PSD, a votat cu două mâini, la București, pentru lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare și a pus activiști PSD pe listele PNL pentru alegerile din 9 iunie. În rest, a mimat lupta cu PSD!

Observ, mai nou, că PNL-ului lui Popa îi este frică de AUR ca dracului de tămâie. Chiar are de ce să îi fie frică! Un vot pentru Popa și PNL e un vot pentru PSD!”, a mai transmis președintele AUR, Florin Cîrligea, candidat la funcția de primar al municipiului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry