George Simion, candidatul AUR la președinția României, vine mâine în orașul Însurăței!

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis încă din iunie, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.


Acesta va veni mâine în orașul Însurăței, din județul Brăila, pentru a sta de vorbă cu oamenii. Evenimentul va începe la ora 15.00, în fața Căminului Cultural.

Candidatul AUR vine în fața electoratului cu „Planul Simion” – proiectul de candidat la alegerile prezidenţiale care are 200 de puncte.

Printre măsurile propuse de preşedintele AUR se numără reducerea numărului de parlamentari la 300, un Guvern suplu cu 12 ministere şi maxim 50 de secretari de stat, tăierea ajutoarele sociale pentru toate persoanele care sunt apte de muncă, muncesc şi vor să muncească, reducerea taxării muncii, „împroprietărirea românilor” – locuinţe pentru români la 35.000 euro sau refinanţarea creditului cu dobândă zero.

Candidatul AUR susține că toate aceste măsuri din „Planul Simion” sunt însoţite de un contract care poate fi semnat de toţi românii, prin care dacă nu îndeplineşte măsurile în termenele asumate va demisiona din funcţia de şef de stat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry