Habar nu au unii de alții! Prefectura a cerut Primăriei redeschiderea centrelor de vaccinare în școli, iar Canciu a și sărit la gâtul primarului!

La solicitarea Prefecturii Județului Brăila, Primăria a trimis adrese către unitățile de învățământ, cu scopul de a identifica spațiile disponibile pentru crearea unor noi centre de vaccinare, cum a fost și cel din sala de sport a Școlii Mihai Eminescu.

În urma acestor adrese, șeful Inspectoratului Școlar Județean nu a stat pe gânduri și a sărit la gâtul primarului.

”Între timp, primarul Dragomir s-a răzgândit. S-a decis acum să redeschidă centrele de vaccinare în școli, pe care tot el le-a închis luna trecută și a făcut demersuri deja la unitățile de învățământ unde au fost centrele de vaccinare. Am impresia că domnul primar își bate joc de noi, brăilenii. Ba închide centrele de vaccinare, ba le redeschide. Ce vrea să ne demonstreze? Chiar nu înțeleg incoerența unei astfel de administrații. Când da, când nu.

Domnule Dragomir, regret faptul că un primar nu are capacitatea intelectuală de a înțelege necesitatea și obligativitatea ca școala să își recupereze sălile de sport și copiii să își desfășoare orele în condiții optime. Cred că recunoașteți aceste cuvinte. Așa dar, găsiți alte soluții dacă aveți nevoie de centre de vaccinare în plus! Nu mai apelați la sălile de sport, pentru că acolo ați suspendat deja activitatea de vaccinare, mai ales că nici Consiliile de Administrație înțeleg că nu sunt de acord cu mofturile unui primar inconsecvent”, spune Canciu(PNL) într-un comunicat de presă.

Reamintim faptul că Prefectura județului Brăila este condusă la acest moment de doi liberali, Nicolae Nițescu – subprefect(cu atribuții de prefect) și Adin Boboc – subprefect.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry