Marian Străchinescu, mogul advertising și jucător profesionist de poker, locul 1 pe lista PNL Brăila la Senat! Popa nu a fost în stare să deschidă lista cu un brăilean!

Deputatul de la Cireșu este disperat după ce a pierdut alegerile locale din 9 iunie. Chiar dacă nu i s-a impus demisia, după acest eșec, deputatului i-au fost închise toate ușile la centru.

Mai întâi a încercat să schimbe, fără rezultat, prefectul județului Brăila. A urmat o altă încercare eșuată de a schimba conducerea Inspectoratului Județean de Poliție. GHINION! Acum, Popa a realizat că nu are nici măcar liberatatea de a-și alege singur candidații la alegerile parlamentare, deși îi promisese prietenului său bun, Alexandru Bucălău, locul 1 la Senat.

În vizita sa la Făurei, Nicolae Ciucă nu a venit singur ci i-a făcut un veritabil ”cadou” lui Popa, desemnând pe locul 1 la Senat un personaj total necunoscut, care nu are nicio treabă cu Brăila.

Dacă mai aveam vreo urmă de îndoială în ceea ce-l privește pe Alexandru Popa, acum ne-am convins: este cel mai slab președinte pe care l-a avut PNL Brăila! Acesta nu a reușit nici măcar să-și țină promisiunea față de prietenul său, Alexandru Bucălău, căruia i-a promis locul 1 la Senat.


Marian Străchinescu, jucător profesionist de poker și mogul al advertisingului românesc, va deschide lista PNL Brăila la Senat!

Decizia a fost luată la București, de către conducerea Partidului Național Liberal, în ședința Biroului Politic Național din 28 septembrie 2024. Până la această decizie, locul 1 la Senat îi era promis lui Alexandru Bucălău, secretar general al PNL Brăila și prieten apropiat al deputatului Alexandru Popa.

Străchinescu are 47 de ani și, în ciuda faptului că este un nume cunoscut în advertisingul românesc, pentru electoratul brăilean rămâne doar un personaj pe care Partidul Național Liberal a găsit de cuviință să-l parașuteze aici.

Pe lângă afacerile din publicitate, Marian Străchinescu și-a făcut un nume în lumea pokerului, fiind un jucător profesionist care a participat inclusiv la turnee internaționale.

PNL Brăila nu a transmis niciun comunicat pentru a-l prezenta pe candidatul aflat pe locul 1 la Senat. Mai mult, din fotografiile postate pe Facebook, de la evenimentul politic desfășurat la Făurei, Străchinescu lipsește cu desăvârșire.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry