PNL Brăila, atacat de internauți, după ce liderul liberalilor a atras echipa de handbal în jocuri politice murdare!

A vrut să marcheze electoral însă brăilenii i-au arătat cartonașul roșu! Deputatul de la Cireșu, încă șef al liberalilor brăileni, a fost taxat de internauți pentru ultimul comunicat de presă transmis, în care s-a folosit de imaginea și rezultatele excelente ale echipei de handbal, în speranța că va atrage câteva voturi.

Ținând cont că proiectul privind construirea unei noi săli polivalente, cu o capacitate mult mai mare și care să permită desfășurarea de competiții internaționale, este în derulare, deputatul Popa Alexandru a ținut să atragă atenția că Brăila nu are încă o sală omologată de EHF.

Internauții însă i-au atras atenția deputatului că Brăila are un bazin olimpic, care stă cu lacătul pus, pentru că liberalii de la conducerea Companiei Naționale de Investiții nu reușesc să scoată la licitație cei 2% rămași din acest obiectiv.

Alt internaut i-a taxat pe liberali pentru minciunile privind procesul cu Compania de Utilități Publice Dunărea Brăila: ”Acest președinte PNL la Brăila numai a mințit populația brăileană. A strâns semnături ptr a rezolva problema prețului la apă dar a mințit comunitatea brăileană. Ăsta-i PNLUL la BRĂILA nu a făcut nimic ptr brăileni ci numai ptr cei de la Cireșu”.

În final însă, cei mai mulți internauți, suporteri ai echipei de handbal, au taxat faptul că deputatul de la Cireșu a atras, în jocuri politice murdare, HC Dunărea: ”De grija asta muriți voi pnl ați vrea să terminați ceva frumos la Brăila. Muriți voi că sunt rezultate bune, chiar de se joacă la Buzău. Voi PNL Brăila nu ați fost în stare să puneți un autocar la dispoziția brăilenilor așa că sunteți în urma altor partide din Brăila”.

”Se apropie alegerile și ce a-ți zis: haide să dăm cu noroi în echipa de handbal cât este iubită de brăileni! Mare greșeală faceți! O să vă urască brăilenii și mai mult! Vă spune o persoană apolitică!”, le-a transmis liberalilor alt internaut.

Probabil că Decizia nr. 6 a Biroului Politic Național, numită și ”certificatul de deces” al deputatului Popa, l-a făcut pe tânărul politician să aibă ieșiri necontrolate și să treacă cu vederea peste miile de brăileni care îndrăgesc handbalul de la Dunăre.


  • P.S. La ora publicării acestui articol, PNL Brăila a șters toate comentariile negative de la postare. Cu toate că internauții nu au folosit un limbaj licențios, PNL Brăila îi cenzurează pe cei care vor să le transmită mesaje publice.
  • Prin acest comportament, PNL Brăila a demonstrat că nu este suficient să-i țină departe pe jurnaliștii incomozi, care nu sunt invitați la ”conferințele de presă”, ci merge mai departe și bagă pumnul în gura electoratului, pe care îl va chema la urne de cinci ori în acest an!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry