Președintele Forța Dreptei, Antoneta Ioniță îl taxează pe deputatul Popa: ”Scenetă de prost gust, cu actori penibili!”

Președintele Partidului Forța Dreptei, Antoneta Ioniță, a transmis un comunicat de presă prin care recunoaște că decizia de a părăsi echipa PNL a fost una inspirată și corectă față de electoratul de dreapta.

”A trecut mai mult de un an de la decizia de a mă retrage din Partidul Național Liberal. Colaborarea cu PSD, îndepărtarea lui Ludovic Orban de la conducerea partidului, mințirea electoratului de dreapta – toate acestea au fost argumente în favoarea demisiei mele. La vremea respectivă, spuneam că nu există dezamăgire mai mare. Timpul mi-a demonstrat că m-am înșelat: se poate mai mult!”, spune Antoneta Ioniță.

Președintele Forța Dreptei a sancționat ipocrizia PNL-ului față de incriminarea abuzului în serviciu. Plenul Senatului a votat miercuri amendamentul pentru introducerea unui prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu, cu voturile PNL, PSD și UDMR.

”Recentele propuneri venite din partea PNL mi-au arătat că plecarea mea din această formațiune politică nu a fost o greșeală. Este inadmisibil ca, după ce în 2017 am protestat față de deciziile OUG 13, prin care Dragnea și apropiații săi încercau să impună un prag de 200.000 lei pentru incriminarea abuzului în serviciu, acum  să vină liberalii cu propunerea ca acest prag să fie 250.000 lei. Toți senatorii liberali au votat la unison, fără a ține cont că își calcă în picioare promisiunile făcute în perioada în care erau în opoziție. Să ne înțelegem: știu că PNL a votat alături de PSD, doar că de la social – democrați nu aveam niciun fel de așteptări!

Bineînțeles, presa a “taxat” imediat derapajul liberalilor. “Cum e posibil ca tocmai dvs, liberalii, să fiți inițiatorii unei astfel de propuneri?”. Reacția celor de la PNL e de-a dreptul neașteptată: “vom corecta la Camera Deputaților”! Mai mult, a urmat o “bâlbâială” rușinoasă din care a rezultat că nimeni nu-și mai aduce aminte cine a venit cu această cifră. Principalii inițiatori stau pitiți în umbra politică și tac mâlc”, a transmis Ioniță.

În ceea ce privește ”sceneta de prost gust” jucată de Popa la Brăila, Antoneta Ioniță spune că PNL-ul central nu îl primește pe psd-istul Paladi în grupul parlamentar liberal.

”În așteptarea campaniilor electorale, PNL și PSD joacă de mai bine de un an o scenetă penibilă în care, pe de-o parte, se acuză reciproc pentru creșterea inflației, scăderea puterii de cumpărare, creșterea RCA sau nominalizarea unei maseuze la conducerea Șantierului Naval 2 Mai, pe de altă parte, ne asigură că după 2024 vor guverna împreună pentru “stabilitatea României”. Sceneta continuă și la Brăila. Deputatul liberal Alexandru Popa a anunțat într-o conferință de presă că a reușit performanța de a recruta un parlamentar PSD. Toate bune și frumoase, numai că PNL-ul central nu îl primește pe psd-ist în grupul parlamentar liberal. Scenetă de prost gust, cu actori penibili!

Toate aceste “întâmplări” mi-au întărit convingerea că părăsirea PNL nu a fost o greșeală. Am pornit pe un alt drum, am ales varianta dificilă, dar corectă pentru votanți. Peste câteva zile vom sărbători un an de la înființarea filialei locale a partidului Forța Dreptei Brăila! Te așteptăm alături de noi! Fii parte dintr-o echipă profesionistă formată din oameni integri și consecvenți!”, a transmis președintele Partidului Forța Dreptei, Antoneta Ioniță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry