Primarul Dragomir: ”Are Popa curaj să dea publicității numele golanilor și să-i dea afară din PNL? Era cu sicilienii prin bodegile din Cireșu, ce pretenții să ai de la tinerii liberali?”

Nici până la această oră, PNL Brăila nu a arătat vreun semn de remușcare față de înjurăturile și dedicațiile plătite la lăutari. Surse din PNL spun că inclusiv președintele Popa Alexandru s-ar fi aflat la masa ”grupului de la Brăila”, alături de Mihai Mocanu, Spătaru Adrian, Alexandru Bucălău și Daniela Cadîr.

Social democrații brăileni au criticat dur gesturile de huliganism. Primarul Marian Dragomir, care a fost el însuși președinte al tineretului social-democrat, a tras un semnal de alarmă față se aceste acte de violență verbală care se pot transforma foarte repede în violență fizică.

”În România educată, în pragul unei crize economice, tinerii liberali au chefuit, la perfecționare politică, cu alcoolul curgând în valuri pe mese, înjurând ca la ușa cortului. Așa cum le-a spus Ciucă, se specializează și așa arată viitorul PNL”,

a criticat primarul Marian Dragomir.

Întrebat de faptul că Brăila a fost asociată cu aceste lozinci vulgare, edilul spune că organizația locală a PNL are acum secretar de stat la Turism și probabil așa înțeleg ei să facă reclamă orașului nostru: ”Așa promovează Brăila membrii PNL, cred că i-a învățat secretarul de stat de la Turism, Canciu”.

În urmă cu doar câteva zile, la un post național de televiziune, colegii de la B1 TV au difuzat imagini cu președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, aflat într-o discotecă cu un pahar în mână și cu vioara lângă el, gesticulând pe ritmul ”ca sicilienii eu sunt respectat…”

”Dacă șeful, Popa, era cu sicilienii prin bodegile din Cireșu, ce pretenții să ai de la tinerii liberali? Îl copie pe Popa, e șeful lor!”, a atras atenția primarul Dragomir.

Surse din PNL spun că cei trei liberali din fotografie se aflau la petrecerea Școlii Politice de Vară: Spătaru Adrian, Popa Alexandru și Mocanu Mihai

Marian Dragomir: ”Cum să se apere oamenii simpli de golanii liberali de la Cireșu? Interlopii aceștia vor să pună mâna pe Brăila!”

Primarul municipiului Brăila s-a arătat îngrijorat de siguranța brăilenilor în contextul ”golanilor liberali de la Cireșu”. Edilul i-a cerut președintelui PNL Brăila să îi identifice și să-i dea afară pe ”huligani”.

”Are Popa curaj să dea publicității numele golanilor și să-i dea afară din PNL? Sau îi păstrează pentru bătaie, în campania electorală, și intimidarea brăilenilor? Va da publicității numele tinerilor liberali excluși, care au fost la mare? Ce măsuri va lua PNL Brăila împotriva huliganilor?

Azi, liberalii înjură! Mâine, vor bate brăilenii! Cum să se apere oamenii simplii de golanii liberali de la Cireșu? Interlopii aceștia vor să pună mâna pe Brăila! Pentru asta se pregătesc la școlile politice de la mare! Gândiți-vă că peste câțiva ani, oamenii aceștia vor dori să conducă orașul sau chiar țara!”,

a atras atenția primarul Marian Dragomir.

Primarul a spus clar că nu consideră că toți liberalii sunt la fel și nici tinerii din PNL. Din acest motiv a cerut conducerii PNL să-i identifice pe ”huligani” și să-i dea afară din partid.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry