Primarul Dragomir: ”Este atât de vizibil că acest Cătălin Chivu este plătit de Alexandru Popa, nominalizat de presă ca bătăușul de la Cireșu și șeful PNL Brăila!”

În urma scandalului făcut astăzi de Cătălin Chivu, fost șef al Poliției Brăila, în urma căruia fiul unui social-democrat a fost agresat, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir spune că ”cea mai bună explicație pentru ce se întâmplă o poate da doar un medic specialist”, cu referire la faptul că în spațiul public au existat numeroase controverse cu privire la starea de sănătate psihică a lui Cătălin Chivu, unii acuzând chiar faptul că acesta ar consuma substanțe interzise.

Cât despre episodul de astăzi, care a implicat și un adolescent, primarul Marian Dragomir a declarat:

”Bătaia, circul și scandalul nu reprezintă soluția în democrație! Violența este doar arma oamenilor proști, care nu au argumente și bun-simț! La fel și hărțuirea sau șantajul.

Brăilenii nu pot fi păcăliți și manipulați la nesfârșit. E atât de vizibil că acest Cătălin Chivu este plătit de Alexandru Popa, nominalizat de presa ca bătăușul de la Cireșu și seful PNL Brăila.

Vor să bage frica în oameni, să aducă golăneala la Brăila așa cum au încercat și la alegerile locale când au împânzit orașul cu pliante ilegale, cruci și coroane în ultima zi de campanie electorală. Nu mai suntem în anii 2005!

Și, ca să fie clar! Bătaia, circul și scandalul nu reprezintă soluția în democrație!”.

În ceea ce privește ampla campanie dusă de fostul polițist Cătălin Chivu, împotriva Partidului Social Democrat, Dragomir a punctat faptul că acesta într-o zi e pensionar M.A.I., în altă zi candidat la Primăria Brăila, postac TikTok, apoi viitor candidat la parlamentare, susținător PNL pe față, așa-zis jurnalist. El este „de toate” fără să aibă simțul ridicolului? Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs!”


Alexandru Popa, cel care se pare că finanțează campania dusă de Cătălin Chivu, are un trecut la fel de violent

În aprilie 2016, ziarul Obiectiv publica un articol cu titlul ”Fiul primarului din Cireşu, acuzat că a snopit în bătaie un tânăr din Făurei”. La acea dată, Alexandru Popa, băiatul primarului liberal Radu Popa, l-a bătut pe bărbat cu bâta până l-a lăsat inconștient la pământ.

Cristi B., în vârstă de 36 de ani, din Făurei, a povestit redactorilor Obiectiv că vineri seară (15 aprilie 2016 – n.r.), a ieşit într-un restaurant din localitate, însoţit de mai mulţi amici. La masa lor, a sosit ulterior Alexandru Popa, în vârstă de 25 ani, cu câţiva prieteni şi au început să discute amical despre un meci de fotbal jucat în ziua respectivă, apoi despre politică. Subiectul care ar fi băgat zâzanie între cei doi a fost legat de actualii candidaţi la Primăria oraşului Făurei, mai exact, candidatul din partea PNL, Săndel Stancu, care ar fi rudă cu actualul primar din Cireşu şi, implicit, cu Alexandru Popa. Reclamantul Cristi B. susţine că şi-a dat cu părerea despre Săndel Stancu, lucru care l-ar fi enervat la culme pe Popa jr. “Mi-am exprimat opinia în legătură cu ruda lui. Am spus că nu cred că are vreo şansă să câştige alegerile locale, pentru că lumea îi ştie că au fost implicaţi de-a lungul timpului în diverse conflicte. Atunci am primit replica de la Alexandru: «Lasă că punem noi monopol şi pe Primăria din Făurei, şi pe voi, aşa cum am făcut la Cireşu»“, a povestit Cristi, jurnaliștilor de la Obiectiv.

Astăzi, deputatul Popa Alexandru vrea să pună monopol pe tot județul Brăila.

Reclamantul ar fi ieşit în faţa localului pentru a fuma. “După ce am terminat de fumat, am stins ţigara, moment în care am simţit mai multe lovituri în spate, apoi am căzut, iar Alexandru Popa şi un anume Valentin Mocanu, care îl însoţea, au continuat să mă lovească cu o bâtă sau un par, nu am observat foarte bine ce anume era acel obiect dur”, a declarat victima, pentru ziarul Obiectiv.

După ce a rămas la pământ, cei care i-ar fi aplicat “corecţia” lui Cristi au plecat. Victima nu a alertat iniţial nici poliţia, nici nu a solicitat îngrijiri medicale de la Ambulanţă. Ajutat de prietenii cu care a ieşit în oraş, a ajuns acasă. După aproximativ 24 de ore, a început să se simtă rău, a pus mâna pe telefon şi a chemat Salvarea. Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila cu politraumatisme prin agresiune.


Dosarul a dispărut, ca prin minune, de pe portalul Judecătoriei Făurei!

Astăzi, deputatul Popa pare curat ca lacrima. Nu îl găsești în niciun dosar, deși gurile rele spun că au existat destul de multe plângeri la poliție pe numele lui, dar și a altor membri din clanul Popa.

Gravitatea situației constă în faptul că deputatul Alexandru Popa a ales să-i aplice o corecție fizică unui om cu care nu avea aceeași viziune politică și care a susținut că unchiul lui nu va câștiga alegerile.

Ar trebui să ne fie frică de Alexandru Popa, doar pentru că Judecătoria Făurei a decis că nu este un pericol public, iar dosarul în care a fost inculpat a dispărut?

”Se constată că nu există un interes public în urmărirea acestor fapte, care reprezintă un pericol social redus” – Judecătorul a motivat decizia prin faptul că un proces penal, în acest caz, ar fi costisitor și nu ar fi justificat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry