Reacții ale parlamentarilor brăileni cu privire la drumul expres Brăila-Galați

În urma materialului publicat de Jurnalul de Brăila, cu privire la stadiul drumului expres Brăila- Galați, au apărut și reacțiile parlamentarilor brăileni.

Deputatul PSD, Mircea Florin, spune că PNL pune în pericol întregul proiect.

”Acum câteva zile citeam…….Deputat Alexandru Popa: ”Drumul expres Brăila – Galați este un proiect realizat de PNL și ne mândrim cu el”……… Felicitari Penalilor!

Ați făcut următorul pas într-un proiect început de mulți ani printr-o faptă penală…. dar nu ne miră. E ca toată activitatea guvernamentală din ultimii 2 ani!!!! Printr-o astfel de acțiune PNL-ul pune în pericol întregul proiect”, spune deputatul Mircea Florin.

Reacția liberalilor nu a întârziat să apară iar președintele PNL, deputatul Alexandru Popa i-a răspuns printr-un comunicat de presă.

”Domnul deputat Mircea Florin vrea cu orice preț să se facă de râs și continuă să facă declarații care arată că nu are idee despre ce vorbește.

Astăzi m-a citat cu declarația ”Drumul expres Brăila – Galați este un proiect realizat de PNL și ne mândrim cu el” și a continuat cu „Felicitări Penalilor!

Ați făcut următorul pas într-un proiect început de mulți ani printr-o faptă penală….”.

PSD-istul acuză Guvernul de fapte penale pentru că firma care a câștigat licitația pentru Drumul Expres Brăila – Galați a început lucrările fără autorizație, după cum se scrie în presa locală.

Eu nu știu dacă în acest moment există sau nu există autorizație de construcție pentru acel drum, fiindcă nu este treaba mea, ca deputat, să monitorizez derularea unor contracte semnate de CNAIR cu diverse firme private, pentru realizarea unor proiecte. Dar știu un lucru: nu este responsabil Guvernul pentru modul în care realizează lucrările niște firme private care au semnat un contract și au niște obligații legale. Nu este „penal” Guvernul dacă niște firme private încalcă legea.

Autoritatea care știe dacă acea firmă are sau nu autorizație de construcție este Consiliul Județean Brăila, care este condus tot de un PSD-ist.

Domnul Mircea Florin, ca orice PSD-ist, aruncă aiurea cu acuzații. Atât înțelege el, că e vina Guvernului dacă o firmă privată face niște lucrări fără autorizație de construcție.

Nu e prima oară când domnul deputat o ia pe arătură, vorbind despre drumuri și probabil nu va fi nici ultima.

Drumul expres Brăila – Galați este un proiect al Guvernului PNL, dar licitația a fost câștigată de o firmă privată care răspunde de execuția lucrărilor și răspunde și pentru obținerea tuturor documentelor legale necesare pentru executarea acelor lucrări.

E penibil ca un deputat care votează legi să nu aibă minime cunoștințe de legislație. Nota 4, stați jos!”, a transmis deputatul Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry