Tabarac: ”Să nu uităm că spiritul lui Liviu Dragnea încă există, în PSD! Cea mai bună soluție pentru România este Klaus Iohannis!”

Tabarac: ”Să nu uităm că spiritul lui Liviu Dragnea încă există, în PSD! Cea mai bună soluție pentru România este Klaus Iohannis!”

 

 

Președintele Organizației Municipale a PNL Brăila a făcut apel către electorat, îndemnându-i pe brăileni să aleagă duminică singura soluție pentru o Românie normală – Klaus Iohannis – președinte.

Liberalul a trecut în revistă câteva din eșecurile guvernelor PSD, astfel încât, românii să nu uite faptul că Viorica Dăncilă – prim ministru demis prin moțiune – nu poate să ajungă, din nou, la conducerea țării.

 

 

Acest partid a construit un sistem bazat pe incompetență și pe celebrul PCR: pile, cunoștințe și relații și spun asta pe tot ceea ce dumneavoastră, din presă, ați scos la iveală(…)

Aceste lucruri au creat și în exterior o imagine rușinoasă a României, și cu atât mai mult, să punem în fruntea țării un președinte care vine dintr-un partid care îl are încă, pe post de icoană pus, în sediul lor, pe Liviu Dragnea. Să nu uităm că spiritul lui Liviu Dragnea încă există, în PSD.

Acest partid a creionat și termenul de ”baron local” și tocmai de aceea trebuie să avem o Românie fără PSD, o Românie în care instituțiile statului să acționeze în jurul cetățeanului și nu invers!

Nu trebuie să lăsăm culoarea carnetului de partid să facă diferența între noi!

Cred că cea mai bună soluție, pentru România, pentru a continua această traiectorie europeană, este Klaus Iohannis”, a declarat președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Adrian Tabarac.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry