Viceprimarul Jantea a izbucnit la aflarea noilor restricții: ”1,1 milioane de români au fost trimiși în șomaj… Mulțumim Klaus!”

Noile restricții, cele mai multe absurde, au stârnit reacții din partea șefilor administrației locale. Viceprimarul Alexandru Jantea întreabă, pe bună dreptate, de ce lăsăm marketurile deschise și îi condamnăm la faliment pe micii producători.

O altă măsură absurdă este închiderea școlilor, în condițiile în care mai toate statele europene și-au lăsat copiii să meargă la școală.

Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), la 1 ianuarie 2020, populatia rezidenta a Romaniei a fost de 19,31 de milioane de ROMANI si cu toate astea pe noi ne conduc KLAUS, ORBAN, ARAFAT, WEBER …. si restul gastii de neaveniti si tradatori de tara.

DISPOZITII DE LA IMPARATIE :

1. SE VOR INCHIDE PIETELE SI TARGURILE care isi desfasoara activitatea in aer liber …. UNDE ESTE PERICOL IMINENT INTRUCAT AERUL ESTE TOXIC SI PRETURILE MICI .… dar supermarket-urile care isi desfasoara activitatea intr-un SPATIU INCHIS raman deschise ca sa incurajam economia locala …. DIN GERMANIA .…

2. SCOLILE TREC IN ON-LINE intrucat aceasta varianta si-a dovedit “eficienta” …. de ce sa nu distrugem generatiile viitoare ca sa nu mai EXISTE PERSOANE CARE SA ISI PUNA INTREBARI ???? Cum va arata GRADINITA ON-LINE SAU CRESA ON-LINE !!!

3. PETRECERILE PUBLICE SI PRIVATE TREBUIE INCHISE …. cei nascuti in acesta perioada nu mai au voie sa se intalneasca in interiorul propriei locuinte cu PARINTII, COPIII sau NEPOTII …. ESTE INTERZIS

4. PORTUL MASTII ESTE OBLIGATORIU PESTE TOT …. chiar si cand esti singur pe strada sau in masina …. probabil ca va urma sa fie obligatorie masca si LA DUS …. ca sa nu iti dai singur boala …. vara cu totii am fost la mare si am vazut acolo distantare fizica la greu dar cazurile .…

5. CIRCULATIA PE TIMPUL NOPTII TREBUIE RESTRICTIONATA …. logic nu ? …. COVID 19 este animal de prada nocturn …. in timpul zilei este latent …. dar noaptea DRACULA SARE LA GAT !!!! Mancati mult usturoi sau mai bine sa il purtam la gat .…

PE SCURT …. AERUL ESTE TOXIC …. NE INCHID EI IN PROPRIA LOCUINTA CU PROGRAM DE IESIT AFARA …. COPIII NU MAI AU DE CE SA INVETE CEVA PT CA CE ROST MAI ARE …. ECONOMIA SI PRODUCATORII ROMANI SA INVETE CA SE CAUTA SPARANGHELUL NU PRODUSELE ROMANESTI ….

Aaaa am uitat conform datelor oficiale furnizate de Ministerul Municii, peste 1,1 MILIOANE DE ROMANI AU FOST TRIMISI IN SOMAJ …. MULTUMIM KLAUS ….MULTUMIM PNL !!!”, a scris viceprimarul Alexandru Jantea, într-o postare pe Facebook.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry