VIDEO: Nu s-au vindecat de timiditate! Brăilenii încă mai așteaptă un proiect din partea liberalilor!

Chiar dacă au trecut trei ani de când au fost aleși să ”lucreze” în folosul brăilenilor, consilierii liberali se pare că nu s-au vindecat de timiditate și mai au nevoie de timp pentru a realiza măcar un proiect în folosul cetățenilor, pe care să îl supună la vot în Consiliul Local Municipal.

Întrebați de către viceprimarul Alexandru Jantea dacă au pregătit vreun proiect pentru ședința care a avut loc astăzi, liberalii au spus că mai au nevoie de timp. Încă un an și li se termină mandatul fără a avea măcar o propunere notabilă.

Mai mult, consilierul liberal Popa Petrică a remarcat ca fiind o aberație cererea viceprimarului.

”Aș vrea totuși să-i răspund domnului viceprimar. La momentul respectiv, că nu o să venim acum, într-o săptămână, cum doriți dumneavoastră, o să venim într-adevăr cu un proiect, cu hotărârea de proiect, dar nu imediat. Nu am spus că o să venim IMEDIAT! Vreau să vă răspund ca să nu spuneți că m-au acoperit alții pe mine”, a transmis cu nonșalanță liberalul Alexandru Drogeanu.  

Probabil că și la alegerile din 2024 liberalii vor cere electoratului să-i voteze în baza promisiunii că, dacă în primul mandat nu au avut niciun proiect, cu siguranță în următorii patru ani, fiind plătiți tot din banii brăilenilor, se vor da peste cap să respecte măcar una din promisiunile electorale, dar nu IMEDIAT!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry