Viorel Botea a trecut la AUR: ”Vreau să vadă toți colegii că există un partid în care se pot regăsi!”| PMP Brăila, în cădere liberă!

Viorel Botea, ”tatăl” Mișcării Populare la Brăila, a trecut la AUR. Anunțul a fost făcut ieri în cadrul unei conferințe de presă. Botea spune că nu și-a dat demisia din Consiliul Județean și va urma în continuare calea legală.

Amintim faptul că mai multe organizații din județ ale Partidului Mișcarea Populară, printre care și un primar, și-au manifestat public intenția de a susține în 2024 Partidul Național Liberal.

Botea spune că decizia lui de a se alătura Alianței pentru Unirea Românilor îi va convinge și pe alți colegi din PMP să urmeze această cale.

”În momentul de față, din punct de vedere juridic, lucrurile nu sunt ok. Ca atare, împreună cu toți colegii mei am hotărât să găsim o soluție. Știți foarte bine că eu am fondat Mișcarea Populară Brăila și Mișcarea Populară a fost copilul meu. Dacă eu am luat această hotărâre, am luat-o pentru că mi-am dat seama că în valorile AUR se găsesc de fapt și valorile pe care eu le consider absolut importante pentru tot ceea ce înseamnă politica românească(…)

Am făcut acest lucru dintr-un singur motiv, ca să vadă toți colegii că există o direcție, există un partid în care se pot regăsi, partid în care eu am venit, așa cum am venit la PMP primul, așa am venit și aici primul, din partea cealaltă, ca poziție politică”, a declarat Botea.

Viorel Botea este profesor de matematică și a fost inspector școlar general.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry