Modificări în programul centrelor de vaccinare din județul Brăila! Prefectul Timofei: ”S-a impus suspendarea activității în anumite cazuri!”

Modificări în programul centrelor de vaccinare din județul Brăila, urmare a scăderii interesului populației pentru imunizare. Decizia privind implementarea unor măsuri în acest sens a fost luată, joi, 3 martie 2022, în cadrul ședinței Nucleului de Coordonare a Vaccinării împotriva SARS-CoV-2 din cadrul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Brăila.

”Ca urmare a monitorizării activității din centrele de vaccinare de pe raza municipiului și județului Brăila ne-am putut face o idee clară asupra fenomenului. În acest context s-a impus suspendarea activității în anumite cazuri si ajustarea programului unora dintre centre. De exemplu, am propus suspendarea definitivă a centrului de vaccinare din cartierul  Nedelcu Chercea, începând cu data de 5 martie”, a declarat prefectul județului Brăila, Iulian TIMOFEI.

Noul program al centrelor de vaccinare este:

  • Centrul de Vaccinare Sala de Sport Nedelcu Chercea – suspendare definitivă a ativității începând cu 05.03.2022.
  • Centrul de Vaccinare Pediatric Vard își va modifica programul de funcționare astfel: L-V – 16:00 – 19:00 din data de 07.03.2022
  • Centrul de Vaccinare  Sala de Sport a Liceului Anghel Saligny – program de funcționare L-V  16:00 – 20:00; S-D – 10:00 – 14:00
  • Centrul de Vaccinare Brăila Mall – program nemodificat  L-D  08:00 – 20:00;
  • Centrul de Vaccinare Spitalul Orășenesc Făurei program modificat L-V – 12:00 – 14:00
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry