Peste 2400 de brăileni vor primi tichete de masă în urma vaccinării!

Instituția Prefectului Județului Brăila informează că Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brăila a început distribuirea unei noi tranșe de tichete de masă persoanelor care se vaccinează cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2, în Brăila. Menționăm că este vorba despre un număr de 12.050 de tichete de masă, care vor avea 2.410 de beneficiari.

Bonurile valorice au fost împărțite la toate cele cinci centre de vaccinare din municipiu și județ, amenajate în cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny”, la Școala ”Nedelcu Chercea”, la SC Vard Brăila SA, în incinta Brăila Mall și la Spitalul orășenesc Făurei.

Recompensa are o valoare totală de 100 de lei și se acordă sub forma unor tichete de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare, termenul de ridicare a acestor stimulente fiind de 6 luni, de la efectuarea schemei complete de vaccinare. Persoanele eligibile pentru primirea alocației de hrană sunt persoanele care se vaccinează  împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare, după data intrării în vigoare a Ordonanței Guvernului nr.19/2021, respectiv 3 septembrie 2021.

Reamintim că în prima etapă a distribuirii alocaţiilor de hrană, prin Direcția de Sănătate Publică  Brăila s-a reușit acordarea unui număr de 18.050 de tichete de masă, pentru un număr de 3.610 de persoane.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry