A mințit în fața camerelor de filmat! CUZA PIRATES nu a obținut acordul pentru închirierea sălii de sport de la Bălcescu! TOTOLICI a vrut să forțeze mâna conducerii colegiului!

Săptămâna trecută în presa locală au apărut materiale prin care președintele clubului Cuza Pirates, Mircea Totolici, spunea că ar fi primit acordul pentru utilizarea sălii de sport a Colegiului Nicolae Bălcescu. Informația a fost verificată și s-a dovedit a fi falsă!

Directorul Colegiului Nicolae Bălcescu din Brăila spune că instituția pe care o conduce nu a făcut decât să primească o cerere din partea clubului de baschet. Urmează ca, după vacanța de vară, membrii Consiliului de Administrație să se întrunească pentru a supune la vot propunerea.

”Consiliul de Administrație nu a exprimat un acord cu privire la închirierea sălii de sport. Pentru a se lua această hotărâre este nevoie ca două treimi din membrii CA să fie prezenți”, a transmis directorul colegiului, Silvia Petrescu.

Cel mai probabil, Mircea Totolici a încercat să forțeze mâna Consiliului de Administrație în speranța unui vot pozitiv. Rămâne de văzut dacă minciuna lui va influența sau nu votul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry