Ana Elena Caraman și Elena Șerban vor apăra poarta Dunării Brăila alături de Pessoa

Elena Șerban a strălucit în acest tur de campionat dar și în Cupele Europene. A avut evoluții remarcabile și aproape în fiecare etapă din EHF European League s-a aflat în topul portarilor.

“Din punctul meu de vedere a fost un sezon diferit față de celelalte din cauza Covidului, în care am avut meciuri în campionat doar în deplasare, fără suporteri alături de noi, dar pe de altă parte mă bucur că am ajuns până în sferturile Cupei EHF”, a precizat Elena.

HC Dunărea mai are de jucat un tur întreg din campionat, iar Elena este pregatită să “închidă” poarta, ea fiind menajată în meciul din prima etapă a returului.

“Mă bucur că am avut până acum o evoluție foarte bună, dar înca mai avem meciuri de disputat în retur și îmi doresc alături de echipă să terminăm pe un loc de Cupă Europeană”, a mai spus Elena Șerban.

Pentru sezonul viitor Elena este pregătită să se autodepășească și alături de coechipiere să aibă rezultate și mai bune decât anul aceasta.“În noul sezon se vor întări multe echipe, printre care și noi și bineînțeles că îmi doresc să avem rezultate mai bune decât cele de anul acesta”, a declarat Elena Șerban.

Ana-Elena Caraman este de 3 ani portarul echipei de Divizia A iar din sezonul următor va fi componentă a lotului de senioare. Născută la Brăila, Ana a evoluat un singur sezon din campionatul de junioare II la Brăila, apoi transferandu-se la CSS Tulcea.

În 2018 a semnat cu HC Dunărea Brăila și a evoluat la echipa de Divizia A. Ana are 19 ani și este nerăbdătoare să facă pasul către echipa de Ligă Națională mai ales că va avea lânga ea doi portari experimentați de la care va avea ce să învete.

“Sunt pregătită să fac pasul spre Ligă și sunt mândra că voi face parte dintr-o astfel de echipă. Voi avea lângă mine doi portari foarte buni și sunt sigură că am ce să învăț de la ei. Îmi doresc să devin mult mai bună de cât sunt în acest moment și prin muncă și seriozitate sunt sigură că voi reuși”, a precizat Ana Caraman.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry