Brăila va găzdui Final Four-ul Cupei României! Adrian Manole: „Va fi un regal handbalistic în Sala Polivalentă”

Anunțul a fost făcut de președintele Federației Române de Handbal, dl. Constantin Din, înainte de tragerea la sorți a jocurilor din cadrul semifinalelor Cupei României la handbal femnin 2023/2024.

Turneul Final Four va avea loc în perioada 20 – 21 Aprilie 2024 în Sala Polivalentă din Brăila și conform tragerii la sorți care a avut loc marți, 2 Aprilie 2024, pune Dunărea Brăila față în față cu Gloria Bistrița, echipă pe care o va înfrunta și în semifinala Final Four-ului EHF, în 11-12 mai la Graz, în Austria.

Totodată, Dunărea Brăila mai are de disputat și un meci în campionat, în data de 2 mai, la Bistrița, partida contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Florilor.

În cealaltă semifinală de Cupă a României se întâlnesc CSM Bucuresti și CS Rapid București.

Sunt foarte bucuros că Federația Română de Handbal a acceptat oferta noastră de a organiza la Brăila Final Four-ul Cupei României. Am decis să fim gazda competiței pentru a ne revanșa față de suporterii noștri. Am jucat multe meciuri în deplasare iar brăilenii merită să vadă echipa de suflet performând. Am investit mult pentru a oferi condiții foarte bune de antrenament și de joc, astfel că Brăila merită să fie gazda unei astfel de competiții. Cupa României ne pune în fața adversarei de la Final Four-ul EHF European League, Gloria Bistrița, iar lucrul acesta ne ajută foarte mult în parcursul nostru European. Va fi un regal handbalistic în Sala Polivalentă iar noi vom avea avantajul celui de-al optulea jucător. Hai, Dunărea

,a declarat Adrian Manole, președinte Dunărea Brăila.

Le doresc mult succes celor patru echipe şi sperăm să vedem nişte meciuri spectaculoase şi interesante. Iar cel mai bun să câştige. Noi ne vom face datoria, să organizăm turneul în cele mai bune condiţii alături de cei de la Brăila, astfel încât şi echipele, şi spectatorii, şi telespectatorii să se bucure de acest eveniment

,a declarat după tragerile la sorți, Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal.

Rezultatele meciurilor din sferturile de finală:

  • CSM Slatina – CSM București 23 – 34
  • HC Dunărea Brăila – Zalău 10 – 0 (neprezentare)
  • CSM Târgu Jiu – CS Gloria 2018 Bistrița 26 – 27
  • SCM Gloria Buzău – CS Rapid București 23 – 29

Toate meciurile din Final Four-ul Cupei României vor fi transmise de PRO Arena și Voyo.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry