Cupa României Fan Courier se va organiza în premieră la Brăila!

În perioada 28-29 august handbalul revine în Sala Polivalentă Danubius. Cupa României Fan Courier la handbal feminin 2020-2021 va fi a 36-a ediție a competiției de handbal feminin românesc organizată de Federația Română de Handbal.

Inițiativa pentru organizarea acestei competiții la Brăila a venit din partea conducerii Handbal Club Dunărea Brăila. Președintele George Caranica a facut toate demersurile necesare pentru ca acest eveniment să aibă loc în Brăila.

Primele două faze ale competiției vor avea loc la Bistrița în perioada 24-25 august, urmând ca primele patru echipe clasate, să participe la Brăila Final-Four.

Final-Four-ul Cupei României Fan Courier va fi organizată de Federația Româna de Handbal având ca sponsor principal Fan Courier dar și cu sprijinul Consiliului Județean Brăila și a Primăriei Muncipiului Brăila.

“Ne bucurăm că Federația Româna de Handbal și Fan Courier, cu sprijinul filialei din Brăila, au acceptat ca această competiție să aibă loc la Brăila. Mulțumim Federației Române de Handbal, Consiliului Județean Brăila și Primariei Muncipiului Brăila pentru tot sprijinul acordat în vederea organizării acestui eveniment”

, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.

Publicul brăilean se va bucura din nou de handbal. Biletele pentru această competiție vor fi puse în vânzare de către FRH prin rețeaua bilete.ro. De asemenea Federația va publica protocolul medical pentru această competiție accesul în sală fiind limitat la 50% din capacitatea Sălii Polivalente Danubius.

“După un an și jumatate în care accesul a fost interzis, brăilenii se pot bucura din nou de handbal. Echipa brăileană își dorește prezența în Final-Four dar până atunci avem pași importanți de facut, în întâlnirile cu CS Măgura Cisnadie și mai departe cu CSM București sau CS Gloria Bistrița. Suntem convinși că publicul iubitor de handbal va fi prezent la aceasta competiție, unde echipele calificate vor oferi un adevărat spectacol handbalistic”

, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.  
Mai jos regăsiți programul optimilor de finală – partide ce se vor disputa la Bistrița:
  • Minaur Baia Mare – CSM Slatina (ora 10:10);
  • Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila (ora 12:50);
  • Dacia Mioveni – SCM Gloria Buzău (ora 12:50);
  • SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova (ora 15:30, TVR 2);
  • HC Zalău – U Cluj-Napoca (ora 15:30);
  • CSM București – Gloria Bistrița-Năsăud (ora 18:00, TVR 1);
  • CSM Deva – CSU Știința București (ora 18:10).
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry