Din Divizie, la Ligă! Amalia Terciu promovată la echipa de senioare a HC Dunărea Brăila!

Amalia joacă pe postul de extremă dreapta și evoluează de două sezoane la echipa de Divizia A.  Având evoluții foarte bune în liga secundă, Amalia a intrat și în vizorul antrenorului de la senioare și a început antrenamentele cu echipa de Ligă Națională.

Amalia a facut înca din acest sezon pasul către echipa de Ligă Națională, debutul ei având loc în meciul cu CS Activ Prahova marcând patru goluri.
Cu emoții, dar totuși sigura pe ea, Amalia a avut un prim meci bun în ligă iar antrenorul a decis să o pună pe foaia de joc și pentru urmatoarele turnee. În partida cu CSM Galați aceasta a marcat trei golui, fiecare reușită a ei fiind aplaudată de fetele din echipă.

“Mă bucur foarte mult că am avut debutul în Liga Națională. Mă bucur că am vazut rezultatele muncii mele. Mă simt bine alături de fete și de antrenor. M-au ajutat mult să intru în joc și să fac o figură bună. Debutul la ligă a fost foarte important pentru psihicul meu”

, a declarat Amalia Terciu.

Din lotul de senioare, în acest moment, fac parte și trei tinere brăilence de perspectivă: extrema stângă Epureanu Ștefania, pivotul Mirabela Coteț și extrema dreaptă Ichim Iasmina.

“Ne bucurăm că Amalia a debutat în Liga Națională. A fost încurajată de echipă și de antrenor, având un prim meci bun. Avem în vedere mereu promovarea de tinere jucătoare, către echipa de senioare, și Amalia este un sportiv care a dovedit că merită să fie aici”

, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry