Dunărea Brăila – CS Măgura Cisnădie, scor final 26 – 21 | Jan Leslie: „A fost un meci greu, știam că trebuia să câștigăm”

Sursa foto: Sportul Ilustrat
Miercuri, 21.02.2024, Dunărea Brăila a jucat pe teren propriu cu CS Măgura Cisnădie contând pentru etapa a XVII a din sezonul competițional 2023/2024 al Ligii Florilor MOL. Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei brăilene scor 14 – 10, iar partida s-a încheiat cu o victorie a echipei Dunărea Brăila scor final 26 – 21, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.

Au marcat pentru Brăila: F. Gomes Da Rocha (5),  M. Kanaval (4), A. Udriștioiu (3), M. Schmelzer (3), K. Liscevic (3), L. Araujo (2), A. Popa (2), M. Gonzalez (2),  K. Jezic (1), L. Venancio (1). Elena Șerban a avut 10 intervenții/26 iar Paula Teodorescu 2 intervenții/7.

După această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Florilor Mol cu 40 de puncte, la 2 puncte distanță de locul 2.

A fost un meci greu, știam că trebuia să câștigăm și asta e a fost cel mai important pentru mine. Ce a mers bine azi cred că a fost atitudinea, am fost peste echipa adversă, în special de la început, apărarea a fost bună. Avem un program foarte încarcat, cu multe deplasări și majoritatea fetelor sunt obosite, dar acum o să avem puțin timp sa ne odihnim, câteva dintre fete merg la echipele naționale, iar după o sa fim pregătiți pentru meciul următor în Martie, care este unul important, cu Rapid. A fost o perioadă grea pentru noi, dar nu o să ne plângem. Oricum, sunt fericit pentru victorie și îmi felicit fetele pentru munca pe care au depus-o. Sunt foarte mândru de ele. Și sunt foarte mândru de tot ceea ce se întâmplă la Brăila

,a declarat Jan Leslie, antrenor principal Dunărea Brăila.

Cred că a fost un meci bun, mai ales că am început meciul foarte bine și dur. Am fost pregătite să jucăm cu această echipă. Am conștientizat că am controlat tot, așa că ne-am relaxat natural. Cred că am jucat căt trebuia toate cele 60 de minute, nu mai mult. Sunt fericită pentru cele 3 puncte. Urmează câteva zile libere, pentru mine este și echipa națională, iar restul de fete se întorc să se antreneze fizic. De asemenea, Croația joacă contra României în Bistrița, deci sigur o să fie palpitant

Katarina Jezic, Dunărea Brăila.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa în deplasare, împotriva echipei CS Rapid București, pe data de 9 Martie 2024. Partida se va juca începand cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO ARENA.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry